1. خانه
  2. »
  3. ایمپلنت
  4. »
  5. آیا ایمپلنت برای بیماران قلبی امکان پذیر است؟شرایط و نکات و خطرات آن

آیا ایمپلنت برای بیماران قلبی امکان پذیر است؟شرایط و نکات و خطرات آن

آیا ایمپلنت برای بییماران قلبی امکان پذیر است؟شرایط و نکات و خطرات آن-مطب دکتر مهدی بنائیان
امتیاز این مقاله از دید کاربران :
5/5

در این مقاله از مجله دندانپزشکی دکتر بنائیان قصد داریم بررسی کنیم که”آیا ایمپلنت برای بیماران قلبی امکان پذیر است؟”اگر شما یا عزیزان‌تان مشکل قلبی دارید و به کاشت ایمپلنت دندان فکر می کنید،تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید و خوب است بدانید در مطب دکتر بنائیان یمپلنت بیماران قلبی با شرایط پرداخت اقساط امکان پذیر است.

شما می‌توانید در این مقاله ( قیمت ایمپلنت دندان در تهران+شرایط اقساط و ضمانت مادام‌العمر ) از شرایط اقساطی ایمپلنت دندان آگاه شوید یا می‌توانید با ما تماس بگیرید.

بیماری قلبی را چه اخیراً تشخیص داده شده باشید و چه سال‌ها پیش، چندین نکته وجود دارد که باید قبل از کاشت ایمپلنت دندان در نظر بگیرید. پاسخ کلی به اینکه آیا می توانید ایمپلنت دندان انجام دهید، در حالت کلی بله است. با این حال، توصیه می کنیم با متخصص قلب خود صحبت کنید تا بر اساس شرایط خاصی که قلب شما دارد کاملا برای‌تان بی خطر باشد.

نکات و خطرات  ایمپلنت بیماران قلبی

 

با متخصص قلب خود مشورت کنید

قبل از تعیین قرار ملاقات برای ایمپلنت با دکتر دندانپزشک، باید با متخصص قلب خود قرار ملاقاتی داشته باشید تا در مورد اینکه آیا می توانید این کار را ادامه دهید یا نه ،شما را راهنمایی کند و در صورت نیاز به شما دستور انجام آزمایشاتی را می دهد تا پارامترهای شار خون و غلظت خون و … را بررسی کند و در صورت نیاز برای شما قرص های خاصی تجویز کند. البته باید بدانید که دندانپزشک در طول مشاوره درمانی شما، در مورد خطراتی که ممکن است با آن مواجه شوید صحبت می کند و به بررسی شرایط شما می‌پردازد.پس شما می‌توانید یک جلسه مشاوره اولیه پیش دندانپزشک خود بروید تا از شرایط انجام ایمپلنت برای بیماران قلبی آگاه شوید و جالب است بدانید این جلسه مشاروه درمانی در مطب دندانپزشکی دکتر بنائیان به صورت کاملا رایگان برای رفاه حال شما ارادئه می‌شود

 

ایمپلنت دندان با شرایط اقساط و ضمانت مادام‌العمر ؛ برای رزرو نوبت مشاوره رایگان اینجا کلیک کنید.

 

خطرات ایمپلنت برای بیماران قلبی

در حالی که خطراتی در طول درمان همیشه برای افراد وجود دارد، هنگامی شخص مراجعه کننده از بیماران قلبی هستند، خطرات خاصی برای آن ها وجود دارد. به همین دلیل است که ما در طول پروسه‌ی درمان بسیار احتیاط می کنیم ،تمام شاخصه‌های سلامتی قلبی و بیماریقلبی عروقی بیمار را بررسی می‌کنیم و به نیازهای بیماران خود در طول عمل توجه می کنیم. یکی از شایع ترین خطرات در میان بیماران مبتلا به بیماری های قلبی عروقی هنگام مراجعه به دندانپزشک ،یک نوع عفونتی به نام اندوکاردیت باکتریایی است.

 

آیا ایمپلنت برای بییماران قلبی امکان پذیر است؟شرایط و نکات و خطرات آن-دکتر بنائیان

1-عفونت اندوکایت باکتریایی

این مورد اولین خطر ایمپلنت بیماران قلبی است، این عفونت می تواند هر زمانی که دهان شما خونریزی می کند ایجاد شود زیراکه باکتری ها می توانند وارد جریان خون شده و باعث عفونت شوند واین مورد ممکن است به قلب شما آسیب برساند. خوشبختانه، اکثر بیماران قلبی می توانند آنتی بیوتیک های تجویز شده توسط پزشک را برای جلوگیری از هرگونه عفونت مصرف کنند. اگر بیماری قلبی دارید اما نمی توانید آنتی بیوتیک مصرف کنید، توصیه می کنیم با پزشک خود صحبت کنید تا ببینید آیا گزینه های دیگری برای شما وجود دارد یا خیر و موارد جاگزین را به شما پیشنهاد دهد.

2-عوراض بیهوشی ایمپلنت بیماران قلبی

یکی دیگر از خطراتی که بیماران قلبی هنگام کاشت ایمپلنت دندان با آن مواجه هستند، تجربه عوارض جانبی ناشی از بیهوشی است. در طول عمل ایمپلنت دندان، دندانپزشک از یک بی حس کننده موضعی برای بی حس کردن ناحیه (های) محل دریافت ایمپلنت استفاده می کند.انتخاب نوع بی‌حس کننده و میزان دوز آن بسیار تعیین کننده ست و این به مهارت و تجربه بالای دندانپزشک مرتبط اس ت ،پس اگر دچار بیماری قلبی هستید و می‌خواهید برای ایمپلنت اقدام کنید ،حتما در مورد سوابق کاری دکتر خود مطمئن شوید.

زیراکه تزریق بی حس کننده به صورت غیراصولی می‌تواند برای بیماران قلبی خطرآفرین باشد زیرا هر زمان که جریان خون محدود شود، احتمال عوارض جانبی شدیدتر را افزایش می دهد. اکثر بیماران فقط عوارض جانبی جزئی مانند افزایش ضربان قلب و فشار خون را تجربه می کنند، در عین حال ممکن است شما اصلاً هیچ یک را تجربه نکنید. هنگامی که یک بی حس کننده موضعی به درستی با دوز مناسب استفاده شود، خطر بسیار کم است.

مهم است که به خاطر داشته باشید که صرفاً به دلیل وجود این خطرات به این معنی نیست که حتما برای شما رخ خواهند داد، اما ما می خواهیم که شما از آنها آگاه باشید. توصیه می کنیم یک جلسه مشاوره درمانی با دندانپزشک و پزشک قلب خود  داشته باشید.

همچنین بخوانید :

ایمپلنت دندان برای بیماران دیابتی امکان پذیر است؟شرایط انجام ایمپلنت

آیا ایمپلنت دندان می تواند باعث مشکلات قلبی شود؟

ما در مورد اقدامات احتیاطی در صورت داشتن بیماری قلبی صحبت کرده ایم، اکنون در مورد اینکه آیا ایمپلنت دندان می تواند باعث مشکلات قلبی شود صحبت خواهیم کرد. طبق یک مطالعه در سال 2010، بسیاری از مردم بر این باور بودند که کارهای جزئی دندان مانند کشیدن یا کاشت، بدون توجه به سلامت قلب بیمار، به دلیل افزایش التهاب، خطر حمله قلبی را افزایش می دهد. در حالی که هنوز مقداری خطر وجود دارد، مشکلات قلبی ناشی از کار دندانپزشکی امروزه به دلیل پیشرفت های صنعت دندانپزشکی بسیار نادر است.

 

ارتباط سلامتی قلب و جای خالی دندان ها!

به گفته محققان دانشکده بهداشت عمومی و پزشکی دانشگاه هاروارد، از دست دادن دو یا چند دندان در میانسالی با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مرتبط است. یکی از اساتید ،دانشکده بهداشت عمومی، درباب این تحقیق گفت: “مشکلات سلامت دندان مانند بیماری پریودنتال و از دست دادن دندان نتیجه‌ی دیابت، سیگار کشیدن و رژیم غذایی نامناسب بوده است.همچنین طبق تحقیقات به مخاطره افتادن سلامت دندان با افزایش خطر بیماری قلبی عروقی مرتبط است.”

 

آیا ایمپلنت برای بیماران قلبی امکان پذیر است؟شرایط و نکات و خطرات آن

 

محققان برای یافتن تأثیر از دست دادن دندان در سنین بالا شروع به یک مطالعه عظیم روی بزرگسالانی کردند که در بازه‌ی سنی 45 تا 69 سال بودند و تعدادی از دندان‌های طبیعی خود را از دست داده بودند آن‌ها یک پرسشنامه طراحی کردند که افراد به مرور زمان اطلاعات سلامت دندان و سلامت قلبی خود را وارد می‌کردند و  آن را برای تجزیه و تحلیل به محققان ارسال می‌کردند. این افراد در زمان شروع مطالعات بیماری قلبی عروقی نداشتند.سپس پس از 8 سال ،اولین گروه از افراد تعدادی از دندان‌های خود را از دست دادند.و محققان شروع به بررسی پارامترهای سلامت قلبی آن‌ها کردند و این تحقیقات را تا 12 سال روی افراد ادامه داشت.

در میان افرادی که در شروع مطالعه 25 تا 32 دندان طبیعی داشتند، افرادی که دو یا چند دندان را از دست داده بودند در مقایسه با افرادی که دندانی از دست نداده بودند، 23 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی قرار داشتند. موارد خطرزای قلبی عروقی مانند فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت برای افراد رخ داده بود. درصد ابتلا به بیماری قلبی عروقی در افرادی که در این دوران فقط 1 دندان خود را از دست داده بودند خیلی کمتر بود ولی در عین حال نسبت به شرکت کنندگانی که هیچ دندانی از دست نداده بودند خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی آنان 16 درصد بیشتر بود که این بازهم یک آلارم خطر است.

بدترین گروه، گروه بزرگسالانی بودند که کمتر از 17 دندان طبیعی داشتند، آنان در مقایسه با افرادی که 25 تا 32 دندان داشتند، در 25 درصد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی عروقی بودند.

اگر هیچ مشکل قلبی ندارید، کار دندانپزشکی، از جمله ایمپلنت دندان، واقعا می تواند شما را از بیماری قلبی محافظت کند ولی
اگر شما یک بیمار قلبی هستید و به این فکر می کنید که آیا می توانید ایمپلنت دندان انجام دهید، امیدواریم این اطلاعات به رفع برخی از نگرانی های شما کمک کند. اگر پزشک شما را برای کاشت ایمپلنت دندان تایید کرده است، امیدواریم به زودی شما را در مطب دندانپزشکی دکتر بنائیان ببینیم! لطفا در صورت داشتن هرگونه سوال یا اطلاعات بیشتر در مورد خدمات ما با ما تماس بگیرید.  ما اینجا هستیم تا با در نظر گرفتن سلامت قلب به لبخندی که می‌خواهید کمک کنیم.

 

اطلاعات و نکات بهداشتی و زیبایی دندان خود را بالا ببرید:

 

بهترين جراح دندانپزشك تهران 

 

عمل بینی و کامپوزیت دندان 

خدمات دکتربنائیان
آخرین نوشته‌ها
تشخیص آلزایمر از طریق دهان و دندان
آلزایمر از طریق دهان قایل تشخیص است
بیش تر بخوانید ⬅
لمینت ایمکس، مزایا، معایب و قیمت روکش دندان ایمکس
لمینت ایمکس، مزایا، معایب و قیمت روکش دندان ایمکس
بیش تر بخوانید ⬅
مراقب عفونت دندان و لثه‌تان باشید تا دچار این بیماری‌ها نشوید
مراقب عفونت دندان و لثه‌تان باشید تا دچار این بیماری‌ها نشوید
بیش تر بخوانید ⬅
این ویتامین برای سلامت دندان‌تان ضروری است
این ویتامین برای سلامت دندان‌تان ضروری است
بیش تر بخوانید ⬅
اصلاح طرح لبخند، بهترین روش ها به همراه مزایا، معایب و قیمت
اصلاح طرح لبخند، بهترین روش ها به همراه مزایا، معایب و قیمت
بیش تر بخوانید ⬅

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

Index