1. خانه
  2. »
  3. ایمپلنت
  4. »
  5. ایمپلنت فک بالا و فک پایین | بهترین جراح دندانپزشک با شرایط اقساط

ایمپلنت فک بالا و فک پایین | بهترین جراح دندانپزشک با شرایط اقساط

ایمپلنت فک بالا و فک پایین | بهترین جراح دندانپزشک با شرایط اقساط
امتیاز این مقاله از دید کاربران :
5/5

در این مقاله از مجله دندانپزشکی دکتر بنائیان قصد داریم در مورد ایمپلنت فک بالا و فک پایین نزد بهترین جراح دندانپزشک با شرایط اقساط بلندمدت با شما کاربران گرامی صحبت کنیم ،لطفا نظرات و سوالات خود را درباره‌ی این مجله دندانپزشکی ، با ما در میان بگذارید.

ایمپلنت فک بالا و پایین از موراد پر هزینه و دشوار در مطب دندانپزشکی است ،قیمت ایمپلنت دندان برای شرایط اقساط بلند مدت و ضمانت مادام العمر بستگی به شرایط دندان ،لثه و فک شما دارد در ادامه این مقاله دندانپزشکی تمامی سوالاتی که ممکن است برای‌تان پیش بیابد پاسخ داده شده است

به طور کلی می‌توانید قیمت ایمپلنت دندان را اینجا مشاهده کنید.

 

چه تعداد ایمپلنت برای ایمپلنت فک بالا و فک پایین لازم است ؟

اگر قصد ایمپلنت کل دهان یا ایمپلنت فک بالا و یا فقط ایمپلنت فک پایین دارید لازم است به شما بگوییم کل دندان های شما نیاز به ایمپلنت شدن و پایه ایمپلنت ندارد تعدادی از دندان ها که بستگی به استحکام استخوان و شرایط لثه و فک شما دارد ایمپلنت می‌شوند و ما بقی به حالت بریج (پل دندانی) آماده خواهند شد.

تعداد ایمپلنت برای ایمپلنت کل دهان ، بین 8 تا 16 عدد است اما اگر فقط به ایمپلنت فک بالا یا ایمپلنت فک پایین نیاز دارید هرکدام از فک ها نیاز به 4تا 8 عدد ایمپلنت دارند. 1 ایمپلنت می‌تواند جای خالی 3 تا دندان را برای شما پر کند.

البته برای ایمپلنت کل دهان حالت 2 ایمپلنت در فک بالا و 2 ایمپلنت در فک پایین نیز وجود دارد ولی اصلا توصیه نمی‌شود.

 

ایمپلنت فک بالا و فک پایین | بهترین جراح دندانپزشک با شرایط اقساط

 

ایمپلنت کل دهان ،طبیعی به نظر می‌رسد؟

ایمپلنت‌های دهان کامل علاوه بر ظاهر و عملکردی شبیه به دندان‌های طبیعی، برای ماندگاری طولانی طراحی شده‌اند. آنها همچنین راحت‌تر و پایدارتر از پروتزهای مصنوعی معمولی هستند و به شما این امکان را می‌دهند که به طور طبیعی‌تر گاز بگیرید و بجوید و غذاهای خاصی را بخورید که خوردن آنها با دندان مصنوعی معمولی دشوار است.

 

ایمپلنت فک بالا و فک پایین ،کدام راحت است؟

برای مراجعه کنندگان ایمپلنت کل دهان ،تفاوتی ندارد زیرا پروسه ایمپلنت فک بالا با ایمپلنت فک پایین کاملا یکسان است.در پروسه جراحی دندان برای بهترین دندانپزشک هم فک بالا کمی دشوار تر است زیراکه تراکم دندانی نسبت به فک پایین کمتر است پس دقت عمل و ظرافت بیشتری در جراحی ایمپلنت می‌طلبد.

 

عوراض و خطرات ایمپلنت فک بالا و پایین چیست؟

ایمپلنت فک بالا و فک پایین از سخت ترین جراحی های دندانپزشکی است زیرا که ایمپلنت کل دهان شما به واسطه درگیری کامل لثه ها یک جراحی حساس است البته این حساس بودن به این منظور نیست که خطری شمارا تهدید کند اما باید نزد بهترین جراح دندانپزشک ایمپلنت برای دندان‌تان مراجعه کنید.

ایمپلنت کل دهان یک سری عوارض دارد که ممکن است بعد جراحی شما دچار تورم لثه و صورت و کبودی صورت و لثه بشوید ،این موارد جای نگرانی ندارد و کاملا طبیعی است برای کاهش تورم و درد دندانپزشک شما دارو برای‌تان تجویز می‌کند.

 

اگر شما بیماری قلبی یا بیماری دیابت دارید می‌توانید 2 مقال زیر را مطالعه کنید که به طور کامل پاسخگوی سوالات‌تان خواهد بود.

ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی

ایمپلنت دندان برای بیماراد دیابتی

 

ایمپلنت فک بالا و فک پایین | بهترین جراح دندانپزشک با شرایط اقساط

 

شما می‌تواند برای تعیین وضعیت دندان‌تان و دریافت ویزیت کامل از دکتر مهدی بنائیان به صورت حضوری به مطب تشریف بیاورید و ویزیت شما رایگان خواهد بود.همچنین شرایط پرداخت اقساط ایمپلنت دندان با ضمانت مادام العمر برای مراجعه کنندگان کاملا مهیاست.

شرایط ایمپلنت دندان ،کامپوزیت ،لمینت و ارتودنسی با شرایط اقساط و ضمانت برای رفاه حال بیماران فراهم شد؛

برای رزرو نوبت مشاوره رایگان ،با دکتر بنائیان اینجا کلیک کنید.

 

ایمپلنت فک بالا و فک پایین با دندان مصنوعی

اگر در مرحله ای قرار گرفتید که نیاز به ایمپلنت دندان برای فک بالا و فک پایین دارید یکی از گزینه ها انتخاب دندان مصنوعی برای کل دهان است.مزایای این انتخاب هزینه کمتر آماده سازی دندان و پیاده سازی آن در دهان است و از معایب آن عدم نزدیکی به حالت طبیعی دندان شماست یعنی همانطور که از اسم دندان مصنوعی مشخص است ،در نهایت به شما حس دندان طبیعی نخواهد داد و بیشتر یک درمان موقت برای از دست دادن دندان های شماست.

یکی از معایب پنهان دندان مصنوعی که در بلند مدت برای بیماران مشخص می‌شود تحلیل رفتن لثه است و از علائم آن درد لثه و تغییر حالت فک است ،اگر بیمار پس از یک دوره طولانی استفاده از دندان مصنوعی برای ایمپلنت کل دهان به دندانپزشک مراجعه کند باید در طول روند درمان و جراحی ایمپلنت از پودر اسختخوان استفاده کند تا لثه های تحلیل رفته بیمار توانایی پیوند استخوانی با پایه های ایمپلنت را داشته باشد

 

 

جویدن . غذاخوردن با ایمپلت دندان سخت است ؟

از آنجایی که ایمپلنت‌های دندانی به‌عنوان ریشه‌های دندان مصنوعی عمل می‌کنند و تاج پروتز را به فک متصل می‌کنند، همانند دندان طبیعی شما توانایی جویدن دارد ،پس شما تمامی کارهای روزمره خود را مثل سابق می‌توانید انجام دهید حتی آدامس جویدن ،ولی بهتر است در ابتدا یک توصیه غذای از دندانپزشک خود بگیرید.

 

ایمپلنت کل دهان برای چه کسانی مناسب نیست؟

یک سری بیماری های زمینه ای مانند دیابت و بیماری قلبی پروسه جراحی ایمپلنت را چالش برانگیز می‌کند که با یک سری اقدامات پس از یک پروسه زمانی ممکن است ولی دسته ای از افراد که لثه های تحلیل رفته یا ضعیفی دارند در حالت کلی کاندید مناسبی برای ایمپلنت کل دندان نیستند.اگر افراد با لثه ضعیف درخواست ایمپلنت فک بالا و فک پایین داشته باشند باید در طول پروسه جراحی از پودر استخوان برای یک پیوند استخوانی موفق استفاده شود.

 

آیا ممکن است جراحی ایمپلنت باعث آسیب به چشم شود؟

بله !البته در موارد بسیار نادر.این حالت فقط برای موارد جراحی دندانپزشکی نیست بلکه هرگونه عفونت دندانی خطر حرکت به سمت چشم شما را دارد ،حتما در صورت درد دندان یا تورم لثه حتی اگر مشکل جدی ندارید برای معاینه و ویزیت به دندانپزشک مراجعه کنید.

 

اطلاعات و نکات بهداشتی و زیبایی دندان خود را بالا ببرید:

11 نکته مهم قبل از کامپوزیت که ای کاش می‌دانستم

تفاوت کامپوزیت و لمینت

کامپوزیت برای نوجوان + یک نمونه واقعی

خدمات دکتربنائیان
آخرین نوشته‌ها
تشخیص آلزایمر از طریق دهان و دندان
آلزایمر از طریق دهان قایل تشخیص است
بیش تر بخوانید ⬅
لمینت ایمکس، مزایا، معایب و قیمت روکش دندان ایمکس
لمینت ایمکس، مزایا، معایب و قیمت روکش دندان ایمکس
بیش تر بخوانید ⬅
مراقب عفونت دندان و لثه‌تان باشید تا دچار این بیماری‌ها نشوید
مراقب عفونت دندان و لثه‌تان باشید تا دچار این بیماری‌ها نشوید
بیش تر بخوانید ⬅
این ویتامین برای سلامت دندان‌تان ضروری است
این ویتامین برای سلامت دندان‌تان ضروری است
بیش تر بخوانید ⬅
اصلاح طرح لبخند، بهترین روش ها به همراه مزایا، معایب و قیمت
اصلاح طرح لبخند، بهترین روش ها به همراه مزایا، معایب و قیمت
بیش تر بخوانید ⬅

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

Index